Sales-Cloud-Consultant Guide

Sales-Cloud-Consultant Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Salesforce
  • Exam Number/Code Sales-Cloud-Consultant
  • Product Name Certified Salesforce Sales Cloud Consultant
  • Questions and Answers
  • 318 Q&As
  • Last Updated
  • July 24,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

A Review Of Pinpoint Sales-Cloud-Consultant interactive bootcamp

It is impossible to pass Salesforce Sales-Cloud-Consultant exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed Salesforce Sales-Cloud-Consultant practice questions. You will get a surprising result by our Renew Certified Salesforce Sales Cloud Consultant practice guides.

Q111. CORRECT TEXT

Can reports disseminate information by teams?

Answer: Yes. You are able to create reports that show data as 'My Account Team' or 'My Sales Team'.


Q112. A strong pipeline requires sales and marketing alignment. Which ofthe following example describes a need for sales and marketing alignment?

A. Leads are qualified but not routed to the right people

B. Campaigns are launched without communicating the follow-up plan

C. Leads are tracked in separate systems, not accessible by all

D. As business matures, it becomes difficult to identify right prospects

Answer: B


Q113. What can customers do in private Chatter groups?

Answer: Chatter customers can post to the groups to which they were invited.


Q114. CORRECT TEXT

Will Sidebar Search or Advanced Search find information in Chatterfeeds?

Answer: No. Only Global Search will find information in feeds.


Q115. Which of the following is good ChatterEtiquette? (Select all that apply)

A. Connect with co-workers by letting them know about your weekend

B. Direct users to a subject matter experts

C. Ask questions to gain vertical expertise

D. Ask questions about bonus schedules

Answer: BC


Q116. CORRECT TEXT

Person Accounts can have all of the fields found in business accounts Except:

Answer: Reports To Parent Account View Hierarchy


Q117. CORRECT TEXT

What are two ways you can change grouping of data in a report?

Answer: 1. Use the 'Summarizesinformation by' in Report Options on the report page

2. Click the 'Customize' button on the Report page and select the 'Group by this Field' option


Q118. What does Salesforce usability mean?

A. How many users log on toSalesforce on a daily basis

B. What is the ratio of Salesforce usersto the amount of sales

C. How satisfied Salesforce users are with the application

D. How easily can customers achieve their goals usingSalesforce

Answer: D


Q119. Which of the following describes the Forecast Category field?

A. Identifies where a deal is in relation to actually being closed.

B. Determines the row in your Forecast where the amount will be aggregated.

C. The numeric prediction that the revenue from an opportunitywill be realized.

Answer: B


Q120. Sales reps must use the same system to manage calendars and todocument meetings.

A. True

B. False

Answer: B


To know more about the Sales-Cloud-Consultant, click here.

Tagged as : Salesforce Sales-Cloud-Consultant Dumps, Download Sales-Cloud-Consultant pdf, Sales-Cloud-Consultant VCE, Sales-Cloud-Consultant pass4sure, examcollection Sales-Cloud-Consultant