Sales-Cloud-Consultant Guide

Sales-Cloud-Consultant Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Salesforce
  • Exam Number/Code Sales-Cloud-Consultant
  • Product Name Certified Salesforce Sales Cloud Consultant
  • Questions and Answers
  • 318 Q&As
  • Last Updated
  • July 24,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Best Quality Sales-Cloud-Consultant class Reviews & Tips

we provide Virtual Salesforce Sales-Cloud-Consultant pdf exam which are the best for clearing Sales-Cloud-Consultant test, and to get certified by Salesforce Certified Salesforce Sales Cloud Consultant. The Sales-Cloud-Consultant Questions & Answers covers all the knowledge points of the real Sales-Cloud-Consultant exam. Crack your Salesforce Sales-Cloud-Consultant Exam with latest dumps, guaranteed!

Q91. Customizable Forecasting must be enabled by salesforce.com support.

A. True

B. False

Answer: B


Q92. CORRECT TEXT

How do I report on campaign success?

Answer: The Campaign ROI Analysis Report is available through the Reportstab in the Campaign Reports folder. It calculates your campaigns' performance by return on

investment (ROI) and average cost.


Q93. Which of the following stage should be matched with the Forecast Category "Omit"?

A. Early pipeline stages

B. Mid pipeline

C. Late pipeline stages

D. Closed and Won

E. Closed and Lost

Answer: E


Q94. Match this tip with its design consideration. "Use alerts sparingly"

A. Tab and field naming

B. Reduced clicks

C. Search

D. Record types and page layouts

E. Workflow rules and approvals

F. Minimized redundant data entry

Answer: E


Q95. The native mass email functionality is not recommended for marketing.

A. True

B. False

Answer: A


Q96. CORRECT TEXT

What are key benefits of using content delivery?

Answer: 1. You can track how often the content you issued is viewed

2. You can control how long the delivery is available to viewers

3. You can control if a viewer can download a file or view online only


Q97. CORRECT TEXT

If a forecast includes opportunities that are in different currencies,how are these forecast?

Answer: Opportunities in different currencies will be converted to your personal currency for display. Amounts in the opportunities are not affected.


Q98. A Campaign Call-Down report justifies the spend on programs; helps to know who to target for future campaigns; shows the relations to sales data, lead data, and analysis of campaigns; and reflects how customer community interacts and how it affects sales. Who would benefit most from the idea that this report reflects how customercommunity interacts and how it affects sales?

A. VP Marketing

B. BI/Analytics

C. Marketing Executive

D. Campaign Manager

Answer: C


Q99. How many reports should you design for optimal usability?

A. Five to seven reports per role

B. As many as needed per role, without overwhelming users

C. The more the better, as long as you are using a clear naming convention

D. Up to 10 reports per role

Answer: B


Q100. How many additions do you use to clean a record with Data.com?

A. 5

B. 12

C. 1

D. 0

Answer: D


To know more about the Sales-Cloud-Consultant, click here.

Tagged as : Salesforce Sales-Cloud-Consultant Dumps, Download Sales-Cloud-Consultant pdf, Sales-Cloud-Consultant VCE, Sales-Cloud-Consultant pass4sure, examcollection Sales-Cloud-Consultant