400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 681 Q&As
  • Last Updated
  • July 24,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Key benefits of 400 101 vce

Downloadable of 400 101 dumps vce materials and torrent for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated cisco 400 101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Routing and Switching (v5.0) exam Today!

Q291. Which two packet types does an RTP session consist of? (Choose two.) 

A. TCP 

B. RTCP 

C. RTP 

D. ICMP 

E. BOOTP 

F. ARP 

Answer: B,C 

Explanation: 

An RTP session is established for each multimedia stream. A session consists of an IP address with a pair of ports for RTP and RTCP. For example, audio and video streams use separate RTP sessions, enabling a receiver to deselect a particular stream. The ports which form a session are negotiated using other protocols such as RTSP (using SDP in the setup method) and SIP. According to the specification, an RTP port should be even and the RTCP port is the next higher odd port number. 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Real-time_Transport_Protocol 


Q292. Refer to the exhibit. 

Which statement is true? 

A. IS-IS has been enabled on R4 for IPv6, single-topology. 

B. IS-IS has been enabled on R4 for IPv6, multitopology. 

C. IS-IS has been enabled on R4 for IPv6, single-topology and multitopology. 

D. R4 advertises IPv6 prefixes, but it does not forward IPv6 traffic, because the protocol has not been enabled under router IS-IS. 

Answer:

Explanation: 

When working with IPv6 prefixes in IS-IS, you can configure IS-IS to be in a single topology for both IPv4 and IPv6 or to run different topologies for IPv4 and IPv6. By default, IS-IS works in single-topology mode when activating IPv4 and IPv6. This means that the IS-IS topology will be built based on IS Reachability TLVs. When the base topology is built, then IPv4 prefixes (IP Reachability TLV) and IPv6 prefixes (IPv6 Reachability TLV) are added to each node as leaves, without checking if there is IPv6 connectivity between nodes. 

Reference: https://blog.initialdraft.com/archives/3381/ 


Q293. Which statement about the feasibility condition in EIGRP is true? 

A. The prefix is reachable via an EIGRP peer that is in the routing domain of the router. 

B. The EIGRP peer that advertises the prefix to the router has multiple paths to the destination. 

C. The EIGRP peer that advertises the prefix to the router is closer to the destination than the router. 

D. The EIGRP peer that advertises the prefix cannot be used as a next hop to reach the destination. 

Answer:

Explanation: 

The advertised metric from an EIGRP neighbor (peer) to the local router is called Advertised Distance (or reported distance) while the metric from the local router to that network is called Feasible Distance. For example, R1 advertises network 10.10.10.0/24 with a metric of 20 to R2. For R2, this is the advertised distance. R2 calculates the feasible distance by adding the metric from the advertised router (R1) to itself. So in this case the feasible distance to network 10.10.10.0/24 is 20 + 50 = 70. 

Before a router can be considered a feasible successor, it must pass the feasibility condition rule. In short, the feasibility condition says that if we learn about a prefix from a neighbor, the advertised distance from that neighbor to the destination must be lower than our feasible distance to that same destination. Therefore we see the Advertised Distance always smaller than the Feasible Distance to satisfy the feasibility condition. 


Q294. DRAG DROP 

Drag and drop each step of the Unicast RPF process on the left into the correct order on the right. 

Answer: 


Q295. Which two statements are true about RSTP? (Choose two.) 

A. By default, RTSP uses a separate TCN BPDU when interoperating with 802.1D switches. 

B. By default, RTSP does not use a separate TCN BPDU when interoperating with 802.1D switches. 

C. If a designated port receives an inferior BPDU, it immediately triggers a reconfiguration. 

D. By default, RTSP uses the topology change TC flag. 

E. If a port receives a superior BPDU, it immediately replies with its own information, and no reconfiguration is triggered. 

Answer: B,D 

Explanation: 

The RSTP does not have a separate topology change notification (TCN) BPDU. It uses the topology change (TC) flag to show the topology changes. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst2950/software/release/12-1_9_ea1/configuration/guide/scg/swmstp.html 


Q296. Which two statements about MAC ACLs are true? (Choose two.) 

A. They support only inbound filtering. 

B. They support both inbound and outbound filtering. 

C. They are configured with the command mac access-list standard. 

D. They can filter non-IP traffic on a VLAN and on a physical interface. 

Answer: A,D 

Explanation: 

MAC ACL, also known as Ethernet ACL, can filter non-IP traffic on a VLAN and on a physical Layer 2 interface by using MAC addresses in a named MAC extended ACL. The steps to configure a MAC ACL are similar to those of extended named ACLs. MAC ACL supports only inbound traffic filtering. 

Reference: http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=1181682&seqNum=4 


Q297. What is the new designation for the MPLS EXP (experimental) bits? 

A. QoS bits 

B. traffic class bits 

C. flow bits 

D. precedence bits 

Answer:

Explanation: 

To avoid misunderstanding about how this field may be used, it has become increasingly necessary to rename this field. This document changes the name of the EXP field to the "Traffic Class field" ("TC field"). In doing so, it also updates documents that define the current use of the EXP field. 

Reference: https://tools.ietf.org/html/rfc5462 


Q298. DRAG DROP 

Drag and drop the Metro Ethernet circuit on the left to the corresponding Service Type category on the right. 

Answer: 


Q299. Which two statements about route summarization are true? (Choose two.)

A. RIP, IGRP, and EIGRP can automatically summarize routing information at network address boundaries. 

B. EIGRP can automatically summarize external routes. 

C. The area range command can aggregate addresses on the ASBR. 

D. The summary-address command under the router process configures manual summarization on RIPv2 devices. 

E. The ip classless command enables classful protocols to select a default route to an unknown subnet on a network with other known subnets. 

Answer: A,E 


Q300. Refer to the exhibit. 

Which option explains why the forwarding address is set to 0.0.0.0 instead of 110.100.1.1? 

A. The interface Ethernet0/1 is in down state. 

B. The next-hop ip address 110.100.1.1 is not directly attached to the redistributing router. 

C. The next-hop interface (Ethernet0/1) is specified as part of the static route command; therefore, the forwarding address is always set to 0.0.0.0. 

D. OSPF is not enabled on the interface Ethernet0/1. 

Answer:

Explanation: 

From the output of the “show ip ospf database” command (although this command is not shown) we can conclude this is an ASBR (with Advertising Router is itself) and E0/1 is the ASBR’s next hop interface for other routers to reach network 192.168.10.0. 

The Forwarding Address is determined by these conditions: 

* The forwarding address is set to 0.0.0.0 if the ASBR redistributes routes and OSPF is not enabled on the next hop interface for those routes. 

* These conditions set the forwarding address field to a non-zero address: 

+ OSPF is enabled on the ASBR’s next hop interface AND 

+ ASBR’s next hop interface is non-passive under OSPF AND 

+ ASBR’s next hop interface is not point-to-point AND 

+ ASBR’s next hop interface is not point-to-multipoint AND 

+ ASBR’s next hop interface address falls under the network range specified in the router ospf command. 

* Any other conditions besides these set the forwarding address to 0.0.0.0. 

-> We can see E0/1 interface is not running OSPF because it does not belong to network 110.110.0.0 0.0.255.255 which is declared under OSPF process -> F.A address is set to 0.0.0.0. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/13682-10.html 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101