400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 681 Q&As
  • Last Updated
  • July 24,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 59.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Amazing 400 101 ccie To Try

Act now and download your Cisco ccie 400 101 dumps test today! Do not waste time for the worthless Cisco 400 101 pdf tutorials. Download Most up-to-date Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 400 101 vce with a classic professional.

Q281. Which mechanism does Cisco recommend for CE router interfaces that face the service provider for an EVPL circuit with multiple EVCs and multiple traffic classes? 

A. HCBWFQ 

B. LLQ 

C. tail drop 

D. WRED 

Answer:

Explanation: 

In a simple handoff, packets may be discarded in the service provider network, either because of congestion on a link without an appropriate QoS policy or because of a policer QoS configuration on the service provider network that serves to rate limit traffic accessing the WAN core. To address these issues, QoS on the CE device is applied at a per-port level. A QoS service policy is configured on the outside Ethernet interface, and this parent policy includes a shaper that then references a second or subordinate (child) policy that enables queueing within the shaped rate. This is called a hierarchical CBWFQ (HCBWFQ) configuration. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/WAN_and_MAN/Ethernet_Acces s_for_NG_MAN_WAN_V3-1_external.html 


Q282. Which two features does the show ipv6 snooping features command show information about? (Choose two.) 

A. RA guard 

B. DHCP guard 

C. ND inspection 

D. source guard 

Answer: A,C 

Explanation: 

The show ipv6 snooping features command displays the first-hop features that are configured on the router. Examples 

The following example shows that both IPv6 NDP inspection and IPv6 RA guard are configured on the router: 

Router# show ipv6 snooping features 

Feature name priority state 

RA guard 100 READY 

NDP inspection 20 READY 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipv6/command/ipv6-cr-book/ipv6-s5.html 


Q283. You are configuring Wireshark on a Cisco Catalyst 4500E Switch with a Supervisor 8. Which three actions can you take to prevent the capture from overloading the CPU? (Choose three.) 

A. Attach the specific ports that are part of the data path. 

B. Use an in-line filter. 

C. Use an appropriate ACL. 

D. Add memory to the Supervisor. 

E. Reconfigure the buffers to accommodate the additional traffic. 

F. Configure a policy map, class map, and an access list to express the match conditions. 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

Because packet forwarding typically occurs in hardware, packets are not copied to the CPU for software processing. For Wireshark packet capture, packets are copied and delivered to the CPU, which causes an increase in CPU usage. To avoid high CPU, do the following: 

. Attach only relevant ports. 

. Use a class map, and secondarily, an access list to express match conditions. If neither is viable, use an explicit, in-line filter. 

. Adhere closely to the filter rules. Restrict the traffic type (such as, IPv4 only) with a restrictive, rather than relaxed ACL, which elicits unwanted traffic. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst4500/15-1-2/XE_340/configuration/guide/config/wireshrk.pdf 


Q284. Which two issues is TCP Sequence Number Randomization designed to prevent? (Choose two.) 

A. DDOS attacks 

B. OS fingerprinting 

C. man-in-the-middle attacks 

D. ARP poisoning 

E. Smurf attack 

Answer: B,C 


Q285. Which two options are the two underlying protocols on which a DMVPN relies? (Choose two.) 

A. IPsec 

B. NHRP 

C. GDOI 

D. ISAKMP 

E. SSL 

F. NLRI 

Answer: A,B 


Q286. Refer to the exhibit. 

Why is the loopback 0 interface of R4 missing in the routing table of R2? 

A. R2 is configured as a route reflector client. 

B. There is no peering between R2 and R3. 

C. The next hop is not reachable from R2. 

D. The route originated within the same AS. 

Answer:

Explanation: 

In the “show ip bgp” output we see that there is no peering session between R2 and R3. Since R3 is the route reflector here, R3 would reflect routes advertised from R4 to R2, but the peer needs to be established first. 


Q287. Refer to the exhibit. 

Which two statements are true about the displayed STP state? (Choose two.) 

A. The STP version configured on the switch is IEEE 802.1w. 

B. Port-channel 1 is flapping and the last flap occurred 1 minute and 17 seconds ago. 

C. The switch does not have PortFast configured on Gi0/15. 

D. BPDUs with the TCN bit set are transmitted over port channel 1. 

Answer: C,D 

Explanation: 

A port enabled with portfast will not send topology changes when a port goes up or down, but here we see that 296 TCN’s were sent so we know that Gi 0/15 does not have portfast enabled. 

TCN’s are sent using BPDU’s over the root port, which we see is port channel 1. 


Q288. Which statement is true about LLDP? 

A. LLDP provides VTP support. 

B. LLDP does not use a multicast address to communicate. 

C. LLDP can indicate only the duplex setting of a link, and not the speed capabilities. 

D. LLDP does not support native VLAN indication. 

Answer:

Explanation: 

Cisco Discovery Protocol Versus LLDP-MED TLV Comparison 

TLV Function 

LLDP TLV 

Cisco Discovery Protocol TLV 

Native VLAN support-Indicates the native VLAN 

No 

Native VLAN TLV 

Reference: http://www.cisco.com/en/US/technologies/tk652/tk701/technologies_white_paper0900aecd 804cd46d.html 


Q289. DRAG DROP 

Drag and drop each STP port role on the left to the matching statement on the right. 

Answer: 


Q290. Which two attributes were introduced with the Cisco IOS BGP 4-byte ASN feature? (Choose two.) 

A. AS4_AGGREGATOR 

B. AS4_PATH 

C. AS4_PLAIN 

D. AS4_DOT 

E. AS4_TRANS 

Answer: A,B 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101